AnaSayfa / Genel / Kahve falında jiletle bacaklarını almak

Kahve falında jiletle bacaklarını almak

Kahve falında jiletle bacaklarını almak yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, onlara hayrının dokunacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine delalettir.

Kahve falında jiletle bacaklarını almak gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözlerle yaptıklarınızın birbirini tutmaması sorun yaratabilir.

Kahve falında jiletle bacaklarını almak aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında bacaklarını jiletle almak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, işlerdeki karın artacağına inanılır.

Kahve falında bacağını jiletle temizlemek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında jiletle bacak almak sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, huzura erileceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağını jiletle almak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacakları jiletle almak ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından jiletlenmek sıkıntının günden güne artacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında jiletle temizlenmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir