AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından jiletlenmek

Kahve falında birisi tarafından jiletlenmek

Kahve falında birisi tarafından jiletlenmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, emellere ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında birisi tarafından jiletlenmek gördüyseniz:

  • Size yük olan kişiler canınızı sıkabilir.

Kahve falında birisi tarafından jiletlenmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına delalet eder.

Kahve falında bacağını jiletle temizlemek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kullanılmış jilet görmek mutluluğunun büyüyeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunu jiletle kesmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında jiletle elini kesmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında jilet çekmek ipliklerini pazara çıkaracağına, çok mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında jiletle kıl temizlemek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında jiletle sakal traşı olmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir