AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık jilet görmek

Kahve falında kırık jilet görmek

Kahve falında kırık jilet görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, yolculuğa, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında kırık jilet gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletebilir, belli davranış biçimlerinizin üzerinden geçebilirsiniz.

Kahve falında kırık jilet görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında jiletle yüzünü kesmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, aile içinde saadetinin artacağına delalet eder.

Kahve falında bacaklarını jiletle almak yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, hayallerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında jiletle temizlenmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından jilet çıkarmak muradın yerine geleceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında saçını jiletle kesmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında jilet kesiği görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına yorulur.

Kahve falında elinin jiletle kesildiğini görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir