AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyo penceresi görmek

Kahve falında banyo penceresi görmek

Kahve falında banyo penceresi görmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında banyo penceresi gördüyseniz:

  • Yanlış fikirlere sahip kişilere güvenerek hareket etmeniz doğru olmayabilir.

Kahve falında banyo penceresi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına rivayet eder.

Kahve falında evin pencerelerini değiştirmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine inanılır.

Kahve falında kapı pencere görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek pencereden bakmak çok mutlu bir hayata sahip olacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden kar yağdığını izlemek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına işarettir.

Kahve falında birinin pencereden düştüğünü görmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında pencerede oturmak sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında küçük pencere görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir