AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı pencere görmek

Kahve falında kapı pencere görmek

Kahve falında kapı pencere görmek maddi gücünün de daimi olacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kapı pencere gördüyseniz:

  • Belli işlerinizi veya planlarınızı yürürlüğe koyma ya da ilerletme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında kapı pencere görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapısız penceresiz ev görmek bunalıma gireceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında açık kapı pencere görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı pencere kilitlemek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kapı ve pencere görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kapı pencere kırmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine rivayet eder.

Kahve falında kapı pencere kapamak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında kapı pencere silmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir