AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek pencereden bakmak

Kahve falında yüksek pencereden bakmak

Kahve falında yüksek pencereden bakmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, itibarını geri kazanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek pencereden bakmak gördüyseniz:

  • Şans oyunlarında başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında yüksek binanın penceresinden bakmak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek pencereden bakmak her daim Allah yolunda yürüyeceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden aşağı bakmak kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden içeri bakmak kazançlı işler yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında pencereden denize bakmak hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında pencereden gökyüzüne bakmak kazancının günden güne azalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına işaret eder.

Kahve falında pencereden eve bakmak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin penceresinden bakmak kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, stresten uzaklaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir