AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden kar yağdığını izlemek

Kahve falında pencereden kar yağdığını izlemek

Kahve falında pencereden kar yağdığını izlemek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında pencereden kar yağdığını izlemek gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmakta fayda var.

Kahve falında pencereden kar yağdığını izlemek sorumlulukların azalacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine inanılır.

Kahve falında kar yağdığını izlemek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında pencereden kar yağdığını görmek özlem gidereceğine, çok sağlıklı olunacağına inanılır.

Kahve falında yağmur yağdığını izlemek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında pencereden izlemek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında pencereden yağmuru izlemek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, bereketli günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında pencereden dışarıyı izlemek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında kar izlemek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir