AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencerede oturmak

Kahve falında pencerede oturmak

Kahve falında pencerede oturmak yetki ve söz sahibi olacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, ancak yılmayacağına inanılır.

Kahve falında pencerede oturmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kendinizi iyi hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında pencerede oturmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında pencere kenarında oturmak ticaret ehli kişi olacağına, durumunuzun iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında pencereye oturmak bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında pencere önünde oturmak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencere perde görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden ışık görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eve pencere açmak elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında penceresiz ev görmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir