AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin pencereden düştüğünü görmek

Kahve falında birinin pencereden düştüğünü görmek

Kahve falında birinin pencereden düştüğünü görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında birinin pencereden düştüğünü gördüyseniz:

  • Duygularınızı kimseyle paylaşmamalısınız.

Kahve falında pencereden düşüp ölmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin pencereden düştüğünü görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden düşen bebek görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin pencereden düştüğünü görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden birinin düştüğünü görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun pencereden düştüğünü görmek huzurlu günlerin biteceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden düştüğünü görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin pencereden düştüğünü görmek lüksünün artacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir