AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük pencere görmek

Kahve falında küçük pencere görmek

Kahve falında küçük pencere görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, ümitsizliğe, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, işlerinin düşeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında küçük pencere gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanların hak ettiğiniz karşılığı vermeden sizden çok fazla çalışma beklediklerini düşünebilirsiniz.

Kahve falında küçük pencere görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında küçük pencereden geçmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında küçük pencereden çıkmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok pencereli ev görmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine işarettir.

Kahve falında pencereye cam takmak sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden dışarı çıktığını görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında pencere süslemek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden girmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir