AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda fare görmek

Kahve falında ağızda fare görmek

Kahve falında ağızda fare görmek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında ağızda fare gördüyseniz:

  • Yeni tarzlar, kitaplar veya sanatçılar ilginizi çekebilir.

Kahve falında ağızda fare görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında ağızda kurtcuk görmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında ağızda ip görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağız içinde saç görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, bilgilerle donanacağına işaret eder.

Kahve falında ağızda sakız görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Kahve falında ağız dolusu su kusmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında biriyle ağız kavgası etmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine işaret eder.

Kahve falında ağızda kaka görmek dertlerin biteceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir