Kahve falında ağızda kaka görmek

Kahve falında ağızda kaka görmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine işarettir.

Kahve falında ağızda kaka gördüyseniz:

  • Belli bir durum ya da müdahale, tarzınızda veya yöntemlerinizde dalgalanmalara neden olabilir.

Kahve falında ağızda kaka görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ağızda solucan görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızda cam kırığı görmek şükredeceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında ağız içinde kan görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına işaret eder.

Kahve falında ağızda çok diş görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında ağız dolusu sakız çiğnemek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında ağız temizlemek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında ağız dalaşı yapmak kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir