AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda kurtcuk görmek

Kahve falında ağızda kurtcuk görmek

Kahve falında ağızda kurtcuk görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, başarı elde edeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında ağızda kurtcuk gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerinizi ön planda tutmalısınız.

Kahve falında ağızda kurt görmek borçlarının kapacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine alamet eder.

Kahve falında ağızda kurtcuk görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağızda cam kırıkları görmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu kusmak rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında ağızda aft görmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında ağız dolusu sakız çiğnemek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ağızda tuz görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağız içi görmek güzel huylarını terk edeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir