AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda sakız görmek

Kahve falında ağızda sakız görmek

Kahve falında ağızda sakız görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızda sakız gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işlerle ilgilenmeniz sizi sorunlardan uzak tutabilir.

Kahve falında ağız dolusu sakız çiğnemek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızda sakız çiğnemek ters giden durumların düzeltileceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızda sakız görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında sakız atmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında çilekli sakız çiğnemek zorlukları atlatacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz sakız görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine sakız vermek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında çam sakızı toplamak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir