AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda ip görmek

Kahve falında ağızda ip görmek

Kahve falında ağızda ip görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, adının her yerde geçeceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ağızda ip gördüyseniz:

  • Şansınızın da olumlu desteği bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Kahve falında ağızda ip görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızda et görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızda et parçası görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında ağız içinde kan görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, dertlerine derman bulacağına işarettir.

Kahve falında ağızda fare görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında bebek ağız görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ağız yarası görmek çok rahat bir nefes alacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında ağız içinde saç görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, işlerinin yarım kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir