AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız içinde saç görmek

Kahve falında ağız içinde saç görmek

Kahve falında ağız içinde saç görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işarettir.

Kahve falında ağız içinde saç gördüyseniz:

  • Ne yapılacağı üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine artık harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında ağız içinde saç görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında ağız içinde yara görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, düşmanlarla beraber oturmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız içinde kan görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız içinde kıl görmek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızda saç teli olduğunu görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında çayın içinde saç görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına inanılır.

Kahve falında saçının içinde karınca görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında avuç içinde saç görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir