AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız dolusu su kusmak

Kahve falında ağız dolusu su kusmak

Kahve falında ağız dolusu su kusmak büyük başarılara imza atılacağına, dileklerin yerine geleceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu su kusmak gördüyseniz:

  • İlişkilerin ya da bağlantıların yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Kahve falında ağız dolusu su kusmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu kan kusmak işlerinin yarıda kalacağına, asla yüksünmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu beyaz kusmak çareye ve çözüme ulaşacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında ağız dolusu kusmak hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına inanılır.

Kahve falında ağız dolusu kustuğunu görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında ağız dolusu tükürmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına alamet eder.

Kahve falında ağız dolusu iğne görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, mal mülk edineceğine rivayet eder.

Kahve falında ağız dolusu balgam çıkarmak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir