AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle ağız kavgası etmek

Kahve falında biriyle ağız kavgası etmek

Kahve falında biriyle ağız kavgası etmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle ağız kavgası etmek gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttıracak değişiklikler yapabilir veya evinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşınla ağız kavgası etmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine işarettir.

Kahve falında biriyle ağız kavgası etmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında anneyle ağız kavgası etmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadınla ağız kavgası yapmak kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, acı veren durumların vuku bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız kavgası etmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına yorulur.

Kahve falında babayla ağız kavgası etmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine işarettir.

Kahve falında ağız kanaması görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine yorulur.

Kahve falında ağız görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir