AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda et parçası görmek

Kahve falında ağızda et parçası görmek

Kahve falında ağızda et parçası görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, alım zorluğu yaşamayacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında ağızda et parçası gördüyseniz:

  • Unutmamak için bir kenara not almanızda fayda var.

Kahve falında ağızda et parçası görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ağızda et görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, müjdeli bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızda çiğ et görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde et parçası görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında parça et görmek makamından olacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan eti parçaları görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına yorulur.

Kahve falında büyük et parçası görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacakta et parçası görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir