AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan eti parçaları görmek

Kahve falında insan eti parçaları görmek

Kahve falında insan eti parçaları görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan eti parçaları gördüyseniz:

  • Nelerin altından kalktığınızı görüp size hayranlık duyacak kişilerle karşılaşacağınız bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında insan eti parçaları görmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına işaret eder.

Kahve falında insanın parçalandığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir insanın parçalandığını görmek daha büyük adımlar atılacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine işaret eder.

Kahve falında insanların parçalandığını görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında insan parçaları görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parçalanan insan görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insanı parçalara ayırmak aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet eder.

Kahve falında insan parçalanması görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir