AnaSayfa / Genel / Kahve falında parça et görmek

Kahve falında parça et görmek

Kahve falında parça et görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, birikim yapılacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parça et gördüyseniz:

  • Tahmini çıkarımlarla yola çıkmak yanlış olabilir.

Kahve falında rahimden et parçası düşürmek fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında et parçası kusmak düzenli bir işe girileceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde et parçası görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzında et parçası görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük parça et görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine yorulur.

Kahve falında iki parça et görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir parça et görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına yorulur.

Kahve falında ağızda et parçası görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, birçok ortaklık kurulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir