AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta et parçası görmek

Kahve falında bacakta et parçası görmek

Kahve falında bacakta et parçası görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çekilen acıların unutulacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, böylece yüzünün güleceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine yorulur.

Kahve falında bacakta et parçası gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlayabilir, eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında bacakta et parçası görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine yorulur.

Kahve falında çiğ et parçası görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında üç parça et görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzında et parçası görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına alamet eder.

Kahve falında iki parça et görmek hem itibar edineceğine, fırsatların heba edileceğine yorulur.

Kahve falında parça parça et görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine delalet eder.

Kahve falında ayakta et parçası görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına işaret eder.

Kahve falında büyük et parçası görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir