AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde et parçası görmek

Kahve falında yüzünde et parçası görmek

Kahve falında yüzünde et parçası görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde et parçası gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamam olarak kurtulabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde et parçası görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında yüzü parçalanmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünün parçalandığını görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında et parçası doğurmak hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına yorulur.

Kahve falında et parçası tükürmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına rivayet eder.

Kahve falında et parçası görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş parça et görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rahimden et parçası düşürmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir