AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda çiğ et görmek

Kahve falında ağızda çiğ et görmek

Kahve falında ağızda çiğ et görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, aradaki buzların eritileceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında ağızda çiğ et gördüyseniz:

  • Karışan kişiler nedeniyle belli kararlar almak zor olabilir.

Kahve falında ağızda çiğ et görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, yeni mallara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızda et görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında ağızda et parçası görmek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ et atmak kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ tavuk eti görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ insan eti yemek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında çiğ et satmak büyük bir ferahlık yaşanacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş ve çiğ et görmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir