AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda et görmek

Kahve falında ağızda et görmek

Kahve falında ağızda et görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, onu dinleyeceğine, umduklarını bulamayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ağızda et gördüyseniz:

  • Aldığınız şeylerde aldanabilir ya da bir şeyler satarsanız zarar edebilirsiniz.

Kahve falında ağızda çiğ et görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine işaret eder.

Kahve falında ağızda et parçası görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızda et görmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağıza üflemek dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızda cam kırıkları görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağız temizlemek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağız dalaşına girmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağızda karınca görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir