AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük et parçası görmek

Kahve falında büyük et parçası görmek

Kahve falında büyük et parçası görmek verimli ve bereketli işler yapacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük et parçası gördüyseniz:

  • Mesleki konularda daha temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında büyük et parçası görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, işinin ehli durumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında büyük et parçaları görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında büyük parça et görmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine yorulur.

Kahve falında büyük kaya parçası görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızda et parçası görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına işaret eder.

Kahve falında etinin parçalandığını görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş parça et görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında et parçası düşürmek bunun için Allah’a şükredeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir