AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda balgam görmek

Kahve falında ağızda balgam görmek

Kahve falında ağızda balgam görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına işarettir.

Kahve falında ağızda balgam gördüyseniz:

  • Problemli işler, planlar ya da düzenlemeler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında ağızda balgam görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu balgam çıkarmak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balgam çıkarmaya çalışmak hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin balgam çıkardığını görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öksürerek balgam çıkarmak mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hasretin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğazdan balgam çıkarmak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine delalettir.

Kahve falında burnundan balgam çıkarmak hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak işleri yoluna sokacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir