AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin balgam çıkardığını görmek

Kahve falında birinin balgam çıkardığını görmek

Kahve falında birinin balgam çıkardığını görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, bir ömür olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin balgam çıkardığını gördüyseniz:

  • İçten olmak kazandırıyor.

Kahve falında yeşil balgam çıkartmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin balgam çıkardığını görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulur.

Kahve falında balgam çıkarmaya çalışmak düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının balgamını görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına alamet eder.

Kahve falında ağız dolusu balgam çıkarmak kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından balgam atmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil balgam görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan balgam çıkarmak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir