AnaSayfa / Genel / Kahve falında abinin hanımını görmek

Kahve falında abinin hanımını görmek

Kahve falında abinin hanımını görmek mutlu ilişkiler kuracağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abinin hanımını gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında abinin hanımını görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hanımının ağladığını görmek zor günlerin biteceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında ölen hanımını görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, neşe içinde olacağına yorulur.

Kahve falında hanımla tartışmak ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi hanımıyla evlenmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hanımını başkasıyla evlendiğini görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın hanımını görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hanımına tokat atmak sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, büyük bir özgüven kazanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir