AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımını başkasıyla evlendiğini görmek

Kahve falında hanımını başkasıyla evlendiğini görmek

Kahve falında hanımını başkasıyla evlendiğini görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, ticaretinin hızlanacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalettir.

Kahve falında hanımını başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı şeyleri istemese de, uzlaşmacı olmanız herkesin mutlu olmasını sağlayacak anlaşma zeminini hazırlayabilir.

Kahve falında hanımıyla evlenmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hanımıyla tekrar evlenmek güzel bir yola çıkılacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hanımının başkasıyla evlendiğini görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında hanımının evlendiğini görmek aldığı borçların katbekat artacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hanımını başkasıyla evlendiğini görmek geniş bir rızka kavuşacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi hanımıyla evlenmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dayı hanımı görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hanımına kızmak hasta ise şifa bulacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir