AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımının ağladığını görmek

Kahve falında hanımının ağladığını görmek

Kahve falında hanımının ağladığını görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, korkularından kurtulacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında hanımının ağladığını gördüyseniz:

  • İşte kollektif değerleri ön plana almanız gerekecek.

Kahve falında hanımının ağladığını görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında hanımı hamile görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında hanımını aldatmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hanımının zina ettiğini görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında hanımına sarılmak zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, adının yayılacağına yorulur.

Kahve falında ölen hanımını görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında dayı hanımı görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hanımının aldattığını görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir