AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın hanımını görmek

Kahve falında arkadaşın hanımını görmek

Kahve falında arkadaşın hanımını görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşın hanımını gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz maddi açıdan yararlı olabilir.

Kahve falında arkadaşın hanımını görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının hanımını görmek sevdikleri ile kavuşacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine rivayet eder.

Kahve falında hanımını sırtında taşımak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hanımını sakallı görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hanımını tokatlamak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hanım sahabe görmek şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında hanımını zina ederken görmek çarelere kavuşacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hanım görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir