AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen hanımını görmek

Kahve falında ölen hanımını görmek

Kahve falında ölen hanımını görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında ölen hanımını gördüyseniz:

  • Beklenmedik değişiklikler duygusal tartışmalara neden olabilir.

Kahve falında kendi hanımını görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, elde edilecek menfaatlere tabir olunur.

Kahve falında başbakan hanımını görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı hanımını görmek zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hanımının ağladığını görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında abinin hanımını görmek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında amca hanımı görmek adını herkese duyuracağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hanımını başkasıyla evlendiğini görmek istediği başarıya kavuşacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında hanımını sakallı görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, çok büyük zararlar edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir