AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımla tartışmak

Kahve falında hanımla tartışmak

Kahve falında hanımla tartışmak hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında hanımla tartışmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, yatırımların ya da kişisel evraklarınızın üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında hanımıyla tartışmak rızkın gittikçe azalacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında hanımla tartışmak hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hanımının evlendiğini görmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hanımının zina ettiğini görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hakime hanım görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında hanımının ağladığını görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine tabir olunur.

Kahve falında hanımıyla tekrar evlenmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hanımı dövmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir