AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi hanımıyla evlenmek

Kahve falında kendi hanımıyla evlenmek

Kahve falında kendi hanımıyla evlenmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kar sağlayacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine işaret eder.

Kahve falında kendi hanımıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli veya sonuçta elde edeceklerinizi düşünerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında kendi hanımıyla evlenmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hanımının evlendiğini görmek amaçlarını yerine getireceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına işaret eder.

Kahve falında hanımıyla tekrar evlenmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında hanımının başkasıyla evlendiğini görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında hanımıyla evlenmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine yorulur.

Kahve falında hanımını başkasıyla evlendiğini görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşunun hanımını görmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, evlatlarından memnun olacağına alamet eder.

Kahve falında hanımını hamile görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir