AnaSayfa / Genel / Kahve falında baltayla kesildiğini görmek

Kahve falında baltayla kesildiğini görmek

Kahve falında baltayla kesildiğini görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, önemli kişi haline geleceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına yorulur.

Kahve falında baltayla kesildiğini gördüyseniz:

  • Belirsizlik veya kararsızlık hissettiğiniz konular varsa daha fazla sorular sorarak ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında baltayla kesildiğini görmek geçim derdi yaşayacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında balta keser görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baltayla yılan öldürmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında elinde balta görmek heveslerinin de azalacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baltayla ağaç kesmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün elinde balta görmek işlerinde atılıma geçeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine yorulur.

Kahve falında baltalı adam görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işarettir.

Kahve falında eli baltalı adam görmek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir