AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık balta görmek

Kahve falında kırık balta görmek

Kahve falında kırık balta görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, borçların artacağına, dönülmez yollara gireceğine, yeni bir çevre edinileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık balta gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden en verimli şekilde faydalanmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında sapı kırık balta görmek aksiliklerin başgöstereceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında kırık balta görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında baltayla bacak kesmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birini baltayla öldürmek sorunlarını unutacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında eli baltalı adam görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, hastalıklarının azalacağına delalettir.

Kahve falında kafaya balta yemek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın balta görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında baltalı adam görmek emeklerinin heba olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir