AnaSayfa / Genel / Kahve falında sapsız balta görmek

Kahve falında sapsız balta görmek

Kahve falında sapsız balta görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, sağlığının yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sapsız balta gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinize hassas yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında sapı kırık balta görmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balta sapı görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine delalet eder.

Kahve falında sapsız balta görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında birini baltayla kesmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında savaş baltası görmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, kimseye borçlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında baltayla birini yaralamak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında balta keser görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında baltalı adam görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir