AnaSayfa / Genel / Kahve falında sapı kırık balta görmek

Kahve falında sapı kırık balta görmek

Kahve falında sapı kırık balta görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sapı kırık balta gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirecek planlar yapabilir, ilişkilerinizi düzenlemenize ya da canlandırmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle planlarınızı tartışabilirsiniz.

Kahve falında sapı kırık balta görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balta sapı görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına delalettir.

Kahve falında sapsız balta görmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık balta görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baltayla birini yaralamak huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baltayla ağaç kesmek saygınlığının da artacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balta görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün elinde balta görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir