AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın balta görmek

Kahve falında altın balta görmek

Kahve falında altın balta görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hayıflanacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, mutsuz ve hasta olacağına, hastalıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın balta gördüyseniz:

  • Stres veya tartışma yaratabilecek durumlardan uzak kalmalısınız.

Kahve falında altın balta görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında balta görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baltalı adam görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir balta görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında baltayla kol kesmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına rivayet eder.

Kahve falında balta keser görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına yorulur.

Kahve falında kafaya balta yemek hüsrana uğrayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında baltayla bacak kesmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, mevlit okutacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir