AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç bilemek

Kahve falında kılıç bilemek

Kahve falında kılıç bilemek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kılıç bilemek gördüyseniz:

  • Yeni kişisel gelir kaynakları yaratma gayreti içinde olmalısınız.

Kahve falında kılıç bilemek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, insanlar arasında yüceleceğine inanılır.

Kahve falında satır bilemek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında bıçak bilemek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına yorulur.

Kahve falında tırpan bilemek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında balta bilemek evlilik yolunda bir adım atılacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine işaret eder.

Kahve falında kemal kılıçdaroğluunu görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kılıç çiçeği dikmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarihi eser kılıç görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, fal sahibinin yalnızlaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir