AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak bilemek

Kahve falında bıçak bilemek

Kahve falında bıçak bilemek elinde avucunda olanı yitireceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, programların ve projelerin tutmayacağına işarettir.

Kahve falında bıçak bilemek gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanız durumunda yeni maceralara atılabilirsiniz.

Kahve falında bıçak bilemek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tırpan bilemek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında satır bilemek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında balta bilemek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıç bilemek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalettir.

Kahve falında birinin boğazına bıçak dayamak yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla öldürmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında adamı bıçakla öldürmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir