AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırpan bilemek

Kahve falında tırpan bilemek

Kahve falında tırpan bilemek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, dedikoduya, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalet eder.

Kahve falında tırpan bilemek gördüyseniz:

  • İlerlemek için ani hareketler ya da değişiklikler yapmaktan veya ani kararlar almaktan sakının.

Kahve falında tırpan bilemek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçak bilemek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında kılıç bilemek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına delalettir.

Kahve falında balta bilemek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalet eder.

Kahve falında satır bilemek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında tırpan biçmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine işarettir.

Kahve falında tırpanla ekin biçmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında tırpanla ot biçmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir