AnaSayfa / Genel / Kahve falında satır bilemek

Kahve falında satır bilemek

Kahve falında satır bilemek moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında satır bilemek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler, arkadaşlarınız ya da akrabalarınızın serzenişlerine kulak vermeli, şefkatli yaklaşımlarınızla gönüllerini almalısınız.

Kahve falında satır bilemek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, gönlünce bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında kılıç bilemek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine işaret eder.

Kahve falında tırpan bilemek aradığı aşkı bulacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında bıçak bilemek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balta bilemek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, kendisine olan güvenin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde satır görmek refaha erişileceğine, hayatın fal sahibine güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında satırla kolunu kesmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında satırla insan kesmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, onları tebrik edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir