AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı süt vermek

Kahve falında ballı süt vermek

Kahve falında ballı süt vermek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalettir.

Kahve falında ballı süt vermek gördüyseniz:

  • İnançsal veya politik tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bardakta ballı süt görmek haneye nifak gireceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine işaret eder.

Kahve falında ballı süt içmek mesleğinde çok başarılı olacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına delalettir.

Kahve falında süt ve bal yemek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına delalettir.

Kahve falında ballı süt görmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında ballı süt vermek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bal ve süt görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süt ve bal görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş balkabağı görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir