AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt ve bal görmek

Kahve falında süt ve bal görmek

Kahve falında süt ve bal görmek elinin darlığa düşeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, karlı işler yapacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında süt ve bal gördüyseniz:

  • Oldukça değişik çevrelere girmeniz olasıdır.

Kahve falında ballı süt vermek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine delalet eder.

Kahve falında süt ve bal yemek kazanç kapılarının kapanacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında bal ve süt görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, hayra ve esenliğe rivayet eder.

Kahve falında ballı süt içmek gergin olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ballı süt görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, hayatına bakacağına işaret eder.

Kahve falında süt ve bal görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, ona göre davranacağına alamet eder.

Kahve falında bardakta ballı süt görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında acı bal görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir