AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt ve bal yemek

Kahve falında süt ve bal yemek

Kahve falında süt ve bal yemek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına delalettir.

Kahve falında süt ve bal yemek gördüyseniz:

  • Maddi konulara daha dikkatli yaklaşmanız, planlar yapmanız gerekiyor.

Kahve falında süt ve bal yemek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süt ve bal görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ballı süt vermek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kendi bildiğini okuyacağına tabir olunur.

Kahve falında bardakta ballı süt görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, malında azalmaya delalettir.

Kahve falında ballı süt içmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bal ve süt görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ballı süt görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına işarettir.

Kahve falında avuç avuç bal yemek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir