AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal ve süt görmek

Kahve falında bal ve süt görmek

Kahve falında bal ve süt görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, sevinçli haberlere, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bal ve süt gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda biraz daha dikkatli olun.

Kahve falında süt ve bal görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ballı süt içmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, o işi canlandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ballı süt görmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ballı süt vermek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında bardakta ballı süt görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında süt ve bal yemek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında bal ve süt görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında küpün içinde bal görmek rahata ereceğine, ferahlayacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir