AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardakta ballı süt görmek

Kahve falında bardakta ballı süt görmek

Kahve falında bardakta ballı süt görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, daha fazla mal sahibi olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında bardakta ballı süt gördüyseniz:

  • Sizi engellemek amacıyla uydurulmuş haberler almanız ya da dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Kahve falında bardakta ballı süt görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında bardakla süt içmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bardakta anne sütü görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bardak süt görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bardakta süt görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardağa süt sağmak işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bardakla süt görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine delalettir.

Kahve falında cam bardakta süt görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir