AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı süt görmek

Kahve falında ballı süt görmek

Kahve falında ballı süt görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında ballı süt gördüyseniz:

  • Eski tanıdık veya partnerleriniz üzerinde dahi etki bırakabilirsiniz.

Kahve falında süt ve bal yemek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ballı süt içmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine inanılır.

Kahve falında süt ve bal görmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bal ve süt görmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ballı süt görmek ilerleyeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardakta ballı süt görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına inanılır.

Kahve falında ballı süt vermek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, umutlarının kırılacağına işaret eder.

Kahve falında bal pekmez görmek ihanet göreceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir